Müzik Eğitimi Anabilim Dalında Öğretmenlik Uygulaması Dersi Danışmanlar Toplantısı Yapıldı

Anabilim dalımızda, Öğretmenlik Uygulaması 1 dersini yürüten öğretim elemanları ile uygulama okullarında danışman öğretmen olarak görev yapan öğretmenler, 14.12.2022 Çarşamba günü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı toplantı salonunda bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Levent VURAL da katılarak; Öğretmenlik Uygulaması dersinin işleyişi, önemi ve dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında genel bir değerlendirme yaptı. Toplantıda Öğretmenlik Uygulaması dersi ile ilgili mevcut sorunlar ele alınarak, nasıl daha işlevsel ve daha verimli olabileceği hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Yapılabilecek iyileştirmeler görüşüldü. Bundan sonraki süreçte de bu toplantıların devamlılığı konusunda fikir birliğine varıldı.

Resim

Bu içerik 14.12.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 81 kez okundu.