4.YÜKSEKLİSANS BULUŞMASI ÇEVRİMİÇİ SERGİ BAŞVURUSU

Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Güzel Sanatlar Eğitimi Anabilim Dalı, Resim-İş Eğitimi Bilim Dalı Lisansüstü Mezun ve Öğrencilerinin katılımlarıyla, 19-24 Mayıs 2023 tarihinde Dr. Öğretim Üyesi Lale ASLAN tarafından “4. YÜKSEKLİSANS BULUŞMASI” isimli Karma Sergi düzenlenecektir.

Eserlerde konu sınırlaması yoktur, her türlü teknik ve uygulama kullanılabilir. Eserler, 19 Mayıs 2023 tarihinde, saat 13:00’dan itibaren Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Sanal Sanat Galerisi https://trakyasergi.artspheria.com/ adresinde sergilenerek sanatseverlerin beğenisine sunulacaktır. Sergiye katılmak isteyen sanatçıların ylmezunlarbulusmasi@gmail.comadresine 9 Mayıs 2023 tarihine kadar formu doldurup, katılmayı düşündüğü eser görselini ve bilgilerini göndermesi önemle duyurulur. Sergi için E-katalog hazırlanacak, E-katılım belgeleri başvuru yapılan maillere iletilecektir.

Sergi katılım için son başvuru tarihi 9 Mayıs 2023'tür.

Eser katılım koşulları ve başvuru formunu indirmek için tıklayınız.

Bu içerik 25.04.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 73 kez okundu.