"24 Kasım Öğretmenler Günü Öğretim Elemanları Sergisi” gerçekleşti

24 Kasım 2022 Perşembe günü saat 13:00 da Eğitim Fakültesi Mehmet Akif Ersoy Eğitim Binası Fuaye Salonu’nda Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı tarafından “24 Kasım Öğretmenler Günü Öğretim Elemanları Sergisi” açılışı gerçekleşmiştir. Sergide Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyelerinden Doç. Dr. Ayfer UZ, Doç. Dr. Aylin GÜRBÜZ, Doç. Dr. Figen GİRGİN, Doç. Dr. Mehtap KODAMAN ve Öğr. Gör. Şahin MAMMADOV’un resimleri yer almıştır. Sergi açılışına fakülte dekanı Prof. Dr. Sevinç MADEN, dekan yardımcıları Doç. Dr. Levent VURAL ve Doç. Dr. Şahin DÜNDAR, anabilim dalı öğretim üyeleri Doç. Dr. Aylin GÜRBÜZ, Doç. Dr. Ayfer UZ, Doç. Dr. Figen GİRGİN, Doç. Dr. MEHTAP KODAMAN, Öğr. Gör. Şahin MAMMADOV emekli öğretim üyesi Öğr. Gör. Şerife BİLGİ, fakülte öğretim elemanları ve öğrencileri katılım göstermiştir.

ResimResimResim

Bu içerik 02.12.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 73 kez okundu.